De Grote Clubactie is begonnen!

  • Facebook icoon
  • Twitter icoon
SEP 18

 

De Grote Clubactie is begonnen!

 

De Grote clubactie gaat weer van start en we proberen ook dit jaar zoveel mogelijk loten te verkopen voor KV Oerterp! De boekjes met loten zijn weer aan onze spelers uitgedeeld tijdens de trainingen en vanaf zaterdag 18 september gaan zij weer op pad om geld in te zamelen voor KV Oerterp!

Dit jaar loopt dat een klein beetje anders, want van vorige jaren zijn we gewend om met pen en papier het boekje in te vullen om zo de loten te kopen. Dit jaar is het ook mogelijk om loten te kopen met een QR-code! Deze QR-code staat op het verkoopboekje en kan gescand worden met de camera van de mobiel. Die brengt u naar de persoonlijke online verkooppagina van onze speler/lotenverkoper en daar kunnen de loten worden gekocht!

Mochten er nou geen lotenverkopers bij u aan de deur komen, maar wilt u wel graag loten kopen van KV Oerterp? Dan kunt u dat ook online doen op onze verenigingspagina van De Grote Clubactie! Ga dan naar https://lot.clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-oerterp/408255 en vul daar het formulier in. Geef aan hoeveel loten u wilt kopen en u krijgt deze dan na afloop via de mail toegestuurd!

De trekking van de Grote Clubactie 2021 vindt plaats op 8 december en daarmee kunt u mooie prijzen winnen! Kijk voor meer informatie op https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/

 

Met vriendelijke groet,

Actiecommissie KV Oerterp

'Sportieve groei op eigen kracht'

Lid worden
KV Oerterp logo

Adressen

Zaal: Multifunctioneel Centrum de Wier
De Telle 21, 9247 BH Ureterp
Telefoon 0512 30 14 40

Veld: Sportpark De Griene Greide
Griene Leane 6, 9247 GT Ureterp
Telefoon 0512 30 32 87

© 2021 KV Oerterp. Alle rechten voorbehouden.

Duracom logo