Afgelasting De Peintoernooi

MRT 31

Afgelasting De Peintoernooi

Bericht van de Jeugdtoernooicommissie van KC De Pein:

De Jeugdtoernooicommissie van KC De Pein heeft helaas moeten besluiten dat het jeugdtoernooi, dat gepland stond op 19 juni van dit jaar, net als vorig jaar, geen doorgang kan vinden.

De kans dat in juni weer evenementen georganiseerd mogen worden is heel erg klein.

Bovendien heeft het KNKV aangekondigd dat, mocht het straks weer toegestaan zijn dat op het veld competitiewedstrijden gespeeld worden, een competitie dan mogelijk door gaat tot eind juni, of zelfs begin juli. De zomervakantie voor scholen begint in Noord Nederland op 10 juli. Dus blijft er voor ons geen datum over waarvan we zeker zijn dat die voor het organiseren van een toernooi beschikbaar is.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en hopen jullie vereniging in 2022 (weer) op ons toernooi te mogen ontvangen.

© 2021 KV Oerterp. Alle rechten voorbehouden.

Duracom logo