Lekker in beweging blijven, ook zonder korfbaltraining!

  • Facebook icoon
  • Twitter icoon
MRT 27

 

Lekker in beweging blijven, ook zonder korfbaltraining!

 

We hebben het korfballen een poos moeten missen en degene die ouder is dan 26 jaar zal helaas nog steeds even zonder moeten. Toch is het belangrijk dat je in beweging bent en je fit en gezond blijft. De meesten zullen dat doen door zelf maar te gaan hardlopen, wielrennen of wandelen en om dat toch een beetje samen te doen is er nu een leuk initiatief van Regio Heerenveen ’n Gouden Plak!

 

De spelen van Tokyo komen eraan en ’n Gouden Plak geeft ons de uitdaging om met de club kilometers te maken om zo samen Tokyo te bereiken! Hoe dit werkt? Je kunt gratis de Strava app downloaden om je workout op te nemen. Als je je binnen Strava aangemeld hebt voor “KV Oerterp naar Tokyo” dan wordt het resultaat van je workout automatisch bij de club opgeteld! Zo kunnen we bijhouden hoeveel kilometers we als club hebben gemaakt!

 

Ben je zelf al kilometers aan het maken? Meld je dan aan op onze Strava pagina via de link hieronder en laat deze kilometers ook meetellen op de clubpagina! Dan zullen we zien of we Tokyo (9190 kilometer) daarmee kunnen bereiken binnen 100 dagen!

 

Meld je aan bij onze clubpagina: https://www.strava.com/clubs/kvoerterp

 

'Sportieve groei op eigen kracht'

Lid worden
KV Oerterp logo

Adressen

Zaal: Multifunctioneel Centrum de Wier
De Telle 21, 9247 BH Ureterp
Telefoon 0512 30 14 40

Veld: Sportpark De Griene Greide
Griene Leane 6, 9247 GT Ureterp
Telefoon 0512 30 32 87

© 2021 KV Oerterp. Alle rechten voorbehouden.

Duracom logo