KV Oerterp doet mee aan de Poiesz Jeugdsponsor Actie!

FEB 9

KV Oerterp doet mee aan de Poiesz Jeugdsponsor Actie!

Ook dit jaar mogen we weer meedoen met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie (JSA). Normaal staan wij met onze jeugd in de winkel om munten te verdienen voor de club, maar dat is met de huidige omstandigheden natuurlijk niet mogelijk. Gelukkig kan de JSA wel doorgaan zonder daarvoor actie te voeren in de winkel, dat doen we nu namelijk online en via print!

Op maandag 15 februari gaat de actie van start en zullen de muntenkokers weer bij de ingang van de Poiesz supermarkt in Ureterp staan! Voor elke €10,- aan boodschappen wordt bij de kassa een sponsormunt gegeven waarmee u de jeugd van onze club kunt steunen!

Daarnaast zijn er elke week speciale aanbiedingen die extra munten opleveren! Wat die aanbiedingen van de week zijn? Dat zullen wij per week hier delen op onze website en op onze social media!

We hopen dit jaar met ieders steun een heleboel munten te verzamelen voor onze jeugd! Namens KV Oerterp alvast bedankt voor uw steun!

De Actiecommissie

© 2021 KV Oerterp. Alle rechten voorbehouden.

Duracom logo