Uitslag Grote Club Actie 2020!

JAN 15

De uitslag van de Grote Club Actie 2020!

We hebben dit jaar een bijzondere Grote Club actie gehad! We kregen natuurlijk te maken met een pandemie die bij deze actie aardig wat roet in het eten kon gooien, maar gelukkig konden we net als voorgaande jaren gewoon geld inzamelen met De Grote Clubactie! En dat hebben we allemaal ook enorm goed gedaan dit jaar, want samen hebben wij ruim 500 loten verkocht en komen we op een bedrag uit van € 1.228,90!

Net als elk jaar houden wij bij De Grote Clubactie ook een wedstrijd waarbij het team dat de meeste loten verkoopt een teamuitje wint t.w.v. € 75,- en dit jaar is het de C1 die bovenaan staat met de lotenverkoop! Gefeliciteerd!

Ook onze B1 zal de prijs ontvangen. Zij hadden vorig jaar de meeste loten verkocht en zouden afgelopen veldseizoen de prijs uitgereikt krijgen, maar dit is door de omstandigheden niet doorgegaan. Natuurlijk komt de prijs alsnog jullie kant op! Gefeliciteerd!

Namens KV Oerterp willen we iedereen die onze club steunt hartelijk bedanken!

© 2021 KV Oerterp. Alle rechten voorbehouden.

Duracom logo