Gebruikers van MFC de Wier

SEP 1

Geachte gebruikers van MFC De Wier,

Via diverse kanalen bereiken ons vragen over de mogelijkheden en beperkingen door de maatregelen rondom het COVID19 virus.
Alle vaste huurders hebben een bevestiging gekregen voor het gebruik van zalen in het komende seizoen.
Wat toen nog niet duidelijk was is de manier waarop wij nu weer gasten mogen ontvangen.

Hierbij de belangrijkste zaken:

• Bij klachten zoals hoofdpijn, verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts: Blijf Thuis!!
  • Ontsmet je handen bij het betreden van het gebouw.
  • Respecteer de anderhalve meter, nies in je elleboog, schud geen handen.
  • Iedere organisatie/vereniging, die een zaal huurt, dient zelf te registreren (bv. middels een presentielijst) welke persoon (+tel.nr) bij de activiteit (ook datum vermelden) aanwezig is. Deze registratie is vrijblijvend, doch bij een besmetting is dit bij een contactonderzoek wel noodzakelijk. In het kader van de privacy blijven deze gegevens onder handen van de organisatie/ vereniging, deze hoeven niet aan ons verstrekt te worden.
  • Er is minder stoelcapaciteit in de horeca, houdt rekening met elkaar!
  • Gasten die alleen voor horeca bij ons binnenkomen , niet bij een training of bijeenkomst zijn geweest, worden aan de bar als gast geregistreerd.
  • Betaal zoveel mogelijk gepast, met pin of contactloos.
  • Betreden van het gebouw is voor eigen risico!

Wij zorgen voor ontsmettingsmiddelen bij het betreden van het gebouw. Wanneer u als organisatie meerdere ontsmettingspunten wenst staat het u vrij deze in uw ruimte (tijdelijk) te plaatsen.

Het is een tijd die discipline vraagt van iedereen. We rekenen op ieders medewerking.

Met vriendelijke groet,
Henk de Jong en Grytsje van der Veer

© 2021 KV Oerterp. Alle rechten voorbehouden.

Duracom logo