Extra hoofdsponsor KV Oerterp

  • Facebook icoon
  • Twitter icoon
SEP 27

 

Extra hoofdsponsor KV Oerterp

 

Met ingang van dit seizoen beschikt onze vereniging over drie in plaats van twee hoofdsponsors.
Van der Wiel en Bastiaans Adviesgroep hebben zich voor drie extra seizoen aan onze vereniging verbonden.
Nieuw als hoofdsponsor is Ardiso gevelproducten.

Ardiso is het bedrijf van een van onze oudste leden, Thijs Woudstra (op bijgaande foto tekent hij het contract). Thijs is al bijna 50 jaar lid van onze vereniging. Naast het spelen van wedstrijden heeft Thijs ook diverse andere taken volbracht binnen onze vereniging. Penningmeester, scheidsrechter en het regelen van het jaarlijkse toernooi zijn zo een paar van deze taken. Ardiso, wat een afkorting is van de namen van zijn kinderen, runt hij samen met zijn vrouw Joke. Thijs als uithangbord en Joke als stille kracht op de achtergrond. Voor de vele klussen huren ze mensen in. Ardiso was als reeds enkele jaren bordsponsor van onze vereniging. Nu zal ze ook te zien zijn op de nieuwe reserveshirts van de selectie en (binnenkort) op de rokjes/ broekjes van de selectie.

De jarenlange sponsorrelatie die onze vereniging heeft met Van der Wiel is opnieuw verlengd. Op bijgaande foto tekent Henner de Vries van Van der Wiel het nieuwe contract. Bastiaans adviesgroep, het bedrijf van Ureterper en voormalig korfballer Jeff Nienhuis, gaat aan een tweede periode van drie seizoenen beginnen als hoofdsponsor.

Wij zijn blij dat we de komende seizoenen (opnieuw) kunnen rekenen op de ondersteuning van deze drie bedrijven! Binnenkort volgt een uitgebreid verhaal over Ardiso op de website en de teamfoto’s met de nieuwe shirts.


Thijs Woudstra van Ardiso tekent het contract bij KV Oerterp


Henner de Vries tekent namens Van Der Wiel het contract bij KV Oerterp

'Sportieve groei op eigen kracht'

Lid worden
KV Oerterp logo

Adressen

Zaal: Multifunctioneel Centrum de Wier
De Telle 21, 9247 BH Ureterp
Telefoon 0512 30 14 40

Veld: Sportpark De Griene Greide
Griene Leane 6, 9247 GT Ureterp
Telefoon 0512 30 32 87

© 2021 KV Oerterp. Alle rechten voorbehouden.

Duracom logo