Seizoenkaart

Zaalseizoen 2017-2018

Het is weer zover: we gaan weer met z’n allen de zaal in. De thuiswestrijden worden gespeeld in MFC de Wier te Ureterp.
Bij jeugdwedstrijden houden ouders van het jeugdteam het scorebord bij. Indeling wordt vermeld in het wedstrijdprogramma.
Jeugdwedstrijden zijn gratis toegankelijk. Dat geldt ook voor de wedstrijden van VKC/Oerterp  3, Oerterp/VKC 4, VKC/Oerterp 5 en Oerterp/VKC Midweek.

Bij de wedstrijden van Oerterp/VKC 1 en 2 wordt entree geheven.
Jeugd tot 18 jaar hoeft niet te betalen.
Vanaf 18 jaar gelden de volgende toegangsprijzen voor het zaalseizoen 2017-2018:

Wedstrijden van Oerterp/VKC  1 en 2 :                     € 2,50 in de losse verkoop *

*VKO-leden en ERE-leden hebben vrij entree op vertoon van hun pasje.

Net als de afgelopen jaren is het mogelijk om een seizoenkaart te kopen die toegang geeft tot alle wedstrijden van KV Oerterp/VKC  in MFC De Wier.
De prijs van de seizoenkaart ligt op € 10,00. Deze kaart is persoonsgebonden en wordt op naam uitgeschreven.
Bij de eerste twee thuiswedstrijden van Oerterp/VKC  1 en 2 is het mogelijk een seizoenkaart te kopen. Bij betaling van 10 euro ontvang je meteen een seizoenkaart.

Zaalwachtcommissie KV Oerterp/VKC

beheer@kvoerterp.nl