De Kangoeroe Klup van KV Oerterp

De Kangoeroe Klup van KV Oerterp

Korfbal voor de allerjongsten; dat is de Kangoeroe Klup van KV Oerterp. Kinderen van de Kangoeroe Klup kunnen op een leuke, speelse wijze kennismaken met korfbal.
Tijdens iedere training doen we veel spelletjes met ballen, pilonnen, hoepels en nog veel meer spullen; de spelletjes zijn gericht op allerlei vaardigheden en interesses. De kangoeroes Scoro, Spurt, Funny en Jumper staan in de spelletjes centraal.

De belangrijkste punten over de Kangoeroe Klup op een rijtje
* Jouw kind wordt lid van de Kangoeroe Klup van KV Oerterp voor € 2,25 per maand.
* Er is eenmaal per 4 weken een training van 9.00 – 10.00 uur in de kleine zaal van de Wier of op het sportpark deGriene Greide aan de griene leane 6 te Ureterp.
* De trainingen worden verzorgd door een deskundig begeleidingsteam.
* De leden van de Kangoeroe Klup mogen, naast trainen, ook een paar keer per jaar deelnemen aan andere evenementen, zoals het welpenevenement van het KNKV of evenementen die door andere Kangoeroe Klup verenigingen worden georganiseerd.
  Dit zal allemaal in overleg met de ouders/verzorgers gaan.
* Bij aanmelding krijgt elk nieuw lid een officieel ‘Kangoeroe Klup t-shirt’.
* Verder ontvangt ieder Kangoeroe Klup lid 3 of 4 keer per jaar een Kangoeroe Klup nieuwsbrief.
* Ook is er speciaal voor alle Kangoeroes de website www.kangoeroeklup.nl met verhaaltjes, interactieve spelletjes en kleurplaten!
* Bij de trainingen stellen wij verplicht dat er van elk kind een ouder/begeleider aanwezig is.
* Verder is het verplicht dat je kind de juiste kleding en schoeisel draagt. Dit zijn gymschoenen en een trainingstenue (broek/t-shirt).

We beginnen het seizoen 1x op het veld daarna gaan we verder in de zaal (oktober) en tijdens het veldseizoen (vanaf april) gaan de kangoeroes verder op het veld, lekker buiten.