Wedstrijdverslagje KV Oerterp/VKC C1 - DIO C1.

SEP 9

Wedstrijdverslagje KV Oerterp/VKC C1 - DIO C1.

8 september mochten wij de eerste wedstrijd thuis spelen. Best speciaal dit seizoen, want voor het eerst hebben we een officieel mixteam bestaande uit spelers van VKC- en spelers van KV Oerterp-origine. We hoefden niet al te veel aan elkaar te wennen, want vorig seizoen hadden we ook al regelmatig van elkaar geleend.

Om 11 uur moesten we tegen DIO c1 spelen.  We gingen gelijk goed van start. In de eerste helft stond het scorebord op 5-0. Dat doet je relaxed de kleedruimte in gaan. Onze coach Tea moedigde ons aan en gaf wat verbeterpunten.

In de tweede helft leek het scoren nog makkelijker te gaan. Sportief als we zijn gunden we DIO ook een punt. Het mooie was dat bijna iedereen in ieder geval 1 punt gemaakt heeft. Zelf sloot ik de wedstrijd af met een hattrick! Dat was wel cool voor de eerste wedstrijd. Ik was súver grutsk op mezelf.

Met een 10-1 staan we voorlopig op de eerste plaats in de competitie

© 2019 KV Oerterp. Alle rechten voorbehouden.