Start Ballenactie KV Oerterp!

NOV 29

Start Ballenactie KV Oerterp!

Deze week starten we bij KV Oerterp met de Ballenactie. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee? De aanschaf van nieuwe korfballen is altijd een hele uitgave en met deze actie kun je als supporter, lid of sponsor - iedereen die de club een warm hart toedraagt - een bal, halve bal of meerdere ballen sponsoren! Iedereen die KV Oerterp een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij KV Oerterp.

Doneer een bal

Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

www.actielink.nl/kvoerterp

Een bal kost €45,- Een mooie besparing voor onze club. Je kunt ook een halve bal of een kwart bal doneren, of meerdere ballen tegelijk.

Actie doorsturen

Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Deel de actie via Whatsapp met de volgende link: Actie doorsturen via WhatsApp

© 2021 KV Oerterp. Alle rechten voorbehouden.