Bericht van de voorzitter ivm Corona

  • Facebook icoon
  • Twitter icoon
OKT 14

 

Bericht van de voorzitter ivm Corona

 

Beste leden, ouders van jeugdleden en andere betrokkenen,

Wat voelde het goed om weer lekker te kunnen korfballen. De jeugd was goed bezig met mooie wedstrijden, goede uitslagen en vooral heel veel plezier. Het G-team had vol fanatisme de trainingen weer opgepikt, ondanks dat de toernooien helaas nog niet door konden gaan. De Midweek speelde met veel lol en de eerste overwinning zat er absoluut aan te komen. Het eerste begon zijn draai te vinden en het piepjonge 2e raakte langzaamaan gewend aan seniorenkorfbal. Wat is het dan ook balen te horen dat alle competities voor in ieder geval 4 weken worden stilgelegd. Ontzettend jammer, maar gezien de ontwikkelingen in de besmettingscijfers helaas ook onvermijdelijk. 

De komende vier weken dus in ieder geval geen competitie én geen trainen voor de senioren. Jeugd onder de 18 mag wel blijven trainen, zij het onder een aantal voorwaarden. De kantine, kleedkamers en douches blijven dicht, publiek is niet welkom en wellicht volgen er nog nadere instructies vanuit de bond of NOC*NSF. Ook is het nu nog niet duidelijk hoe de jeugdtrainingen in de zaal er uit kunnen zien. Hier komt de IOC binnenkort op terug.

Hopelijk kunnen we als samenleving het tij keren. Deze maatregelen drukken ons met de neus op de feiten, waarschijnlijk meer dan de abstracte cijfers van het RIVM. Laten we in ieder geval met zijn allen onze bijdrage leveren, zodat we in de zaal toch weer kunnen sporten. Over vier weken weten we meer en dan zullen we iedereen ook nader informeren. 

Het bestuur beraadt zich momenteel op de invulling van de ledenvergadering en of deze onder deze omstandigheden door kan gaan. Hierover spoedig meer.  

Met vriendelijke groet,

Ids Auke Boersma

'Sportieve groei op eigen kracht'

Lid worden
KV Oerterp logo

Adressen

Zaal: Multifunctioneel Centrum de Wier
De Telle 21, 9247 BH Ureterp
Telefoon 0512 30 14 40

Veld: Sportpark De Griene Greide
Griene Leane 6, 9247 GT Ureterp
Telefoon 0512 30 32 87

© 2020 KV Oerterp. Alle rechten voorbehouden.

Kreaasje logo