Grote Club Actie boekjes inleveren of een nieuwe vragen.

OKT 3

Grote Club Actie boekjes inleveren of een nieuwe vragen.

Er zijn al een aantal boekjes binnen gekomen met daarin mooi wat verkochte loten. Erg fijn om te zien hoe iedereen zijn best doet! Maar we mogen daar nog even mee doorgaan, want er is nog genoeg tijd om nog meer loten te verkopen! De Grote Club Actie boekjes hoeven pas uiterlijk zaterdag 31 oktober ingeleverd te worden! Doe tot die tijd nog goed je best, want net als voorgaande jaren wordt het team dat de meeste loten verkoopt beloond met een teamuitje!

De boekjes mogen bij Gerben Jan Visser ingeleverd worden op De Gilden 28 in Ureterp en mag dan gewoon door de brievenbus. Mocht je nu al een boekje vol hebben en graag een nieuwe willen? Neem dan contact op via actie@kvoerterp.nl of trek Gerben Jan even aan de mouw!

Succes met de verkoop deze laatste weken!

© 2020 KV Oerterp. Alle rechten voorbehouden.