3 juli BBQ KV Oerterp

JUN 20

3 juli BBQ KV Oerterp

Beste leden, vrijwilligers, ouders en verzorgers

Vanwege het Coronavirus waren de afgelopen paar maanden niet zoals we gewend waren.
We hebben een hele poos afstand moeten bewaren en konden daardoor zelfs onze sport niet meer beoefenen.
Gelukkig gaat de curve weer de goede kant op en vertrouwt de overheid erop dat we op een verantwoorde manier weer activiteiten kunnen organiseren.
Sommige leden van de club hebben elkaar misschien al maanden niet gezien en daarom leek het ons leuk om op vrijdag 3 juli een barbecue te organiseren voor de leden en de mensen eromheen.
De stukken vlees gaan om 18:00 uur op de barbecue en voor de jeugd hebben we patat en een frikadel.

De kosten zijn €7,50 en voor de jeugd €2,50.

We hebben ons natuurlijk nog steeds te houden aan de maatregelen tegen het Coronavirus.
Dat betekent dus dat we onze verantwoordelijkheid nemen en minimaal anderhalf meter afstand houden van elkaar.
Zorg ervoor dat je rekening blijft houden met elkaar! Er mogen maximaal 100 personen aanwezig zijn op de barbecue dus
als je zin hebt om mee te doen dan kun je je tot vrijdag 26 juni aanmelden via actie@kvoerterp.nl

Let op! Zonder aanmelding kun je ook echt niet meedoen!

We zien jullie graag weer op 3 juli!
Actiecommissie KV Oerterp

© 2020 KV Oerterp. Alle rechten voorbehouden.