Coronavirus

MRT 12

Coronavirus

De eerste corona besmetting in Friesland is een feit, wij als KV Oerterp zullen de ontwikkelingen  in de gaten houden en we zullen de richtlijnen van het RIVM volgen. Zoals het nu lijkt is er nog niet een dusdanige dreiging dat we wedstrijden of trainingen moeten annuleren. Wel roepen wij op, om de landelijke richtlijnen van het RIVM op te volgen.

** Geen handen meer te schudden onderling en met tegenstanders.

** Was Uw handen regelmatig.

** Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

** Gebruik papieren zakdoekjes.

Wanneer er ontwikkelingen zijn die op ons van invloed zijn dan zullen wij deze ontwikkelen en mogelijke maatregelen melden via onze website. Meer informatie over het coronavirus vind je op RIVM Heb je dringende vragen dan kan je bij GGD Fryslan terecht. Ook is er een speciaal telefoonnummer: 088-22 99 222

--------------------------------------------------------------

16.42 uur: update na de persconferentie

Het KNKV heeft kennis genomen van de persconferentie van het kabinet en RIVM - Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, waarin additionele maatregelen met betrekking tot het coronavirus zijn afgekondigd.

Logischerwijs komen er op dit moment bij het KNKV veel vragen binnen over dit onderwerp.

Het KNKV komt zo spoedig mogelijk met een reactie, waarin duidelijk wordt wat de consequenties van deze maatregelen zijn voor korfbalverenigingen en -fans.

© 2020 KV Oerterp. Alle rechten voorbehouden.