Herinnering Grote Clubactie

NOV 8

Herinnering Grote Clubactie

Beste leden,

De Grote Club Actie boekjes konden tot zaterdag 26 oktober ingeleverd worden in onze kantine op de Griene Leane, maar helaas zijn niet alle boekjes toen ingeleverd! De boekjes kunnen sindsdien nog steeds ingeleverd worden in de brievenbus op de Gilden 28 te Ureterp, maar helaas hebben we ook nu nog niet alles binnen!
Heb je thuis nog een boekje liggen? Lever deze dan zo spoedig mogelijk in op De Gliden 28. Het mag gewoon in de brievenbus!
Als je jouw boekje wel al ingeleverd hebt, maar je wilt nog graag loten kopen/verkopen? Dan kun je via onderstaande link alsnog loten kopen voor de Grote Club Actie en onze korfbalvereniging steunen! https://toolbox.clubactie.nl/actie/KorfbalverenigingOerterp

Namens de korfbalvereniging willen we jullie alvast hartelijk bedanken!

Met vriendelijke groet,
Actiecommissie KV Oerterp

© 2019 KV Oerterp. Alle rechten voorbehouden.