60-plussers gaan weer korfballen!

OKT 8

60-plussers gaan weer korfballen!

Het KNKV is gestart met KorfbalPlus, korfbalvormen voor 35-plussers en 60-plussers. We mailen je nu vanwege die laatste doelgroep.
Op 16 oktober, tijdens het EK in Friesland, organiseert het KNKV een 60+-toernooi in Gorredijk, bij LDODK.  We willen bij deze graag alle (oud) leden uit de vereniging uitnodigen om bij deze leuke dag aanwezig te zijn! Niet zo fit meer? Dat is geen probleem, de spelvorm van 60+ is berekend op de fysieke capaciteiten die bij de leeftijd horen!

Hoewel het natuurlijk leuk is, is het niet per definitie noodzakelijk om een heel team op de been te brengen voor dit toernooi. Je kan je ook individueel aanmelden, op locatie worden er teams gemaakt waarin gespeeld zal worden. Wij hopen van harte dat er ook bij jouw vereniging mensen zijn die zin hebben om weer eens een balletje te gooien en nodigen jullie uit om dit zeker te stimuleren!

Je kunt je via deze link aanmelden voor deze leuke dag, waarbij plezier, gezelligheid en genieten van de korfbalsport centraal staan. Aanmelding is gratis en tijdens het toernooi krijgen deelnemers koffie en een geheel verzorgde lunch op rekening van het KNKV.

We hopen dat ook jij erbij bent. Meld je snel aan, want er is ruimte voor 50 deelnemers en vol = vol!
Neem je ook je zaalkorfbalkleding mee?

Datum: 16 oktober 2018
Tijd: 10:00 uur – 14:00 uur (onder voorbehoud)
Locatie: LDODK, Gorredijk
Gratis eten en drinken op locatie