Kootstra Grond-, Weg- en Waterbouw nieuwe bordsponsor

SEP 26

Kootstra Grond-, Weg- en Waterbouw nieuwe bordsponsor k.v. Oerterp

Sinds de tweede helft van de veldcompetitie van vorig seizoen is Kootstra Grond-. Weg- en Waterbouw een nieuwe (bord)sponsor van onze vereniging. Wij zijn erg blij dat dit Drachtster bedrijf ons wil gaan ondersteunen.

Kootstra is sinds 1977 actief op het gebied van grond-, weg- en waterbouw in de ruimste zin van het woord. In 2012 is er op het gebied van transport een nieuwe weg ingeslagen: “Kootstra Transport”, hierin wordt alles vervoerd rondom de GWW. Het bedrijf is gevestigd in Drachten gemeente Smallingerland. Het werkterrein van Kootstra is de provincie Friesland, maar ook in de daar omheen liggende provincies voeren wij werkzaamheden uit. Opdrachtgevers van Kootstra zijn o.a. (semi)overheidsinstellingen en private partijen.

Welkom bij onze club!

kijk ook eens op de site van Kootstra Grond-, weg- en Waterbouw