Grote Clubactie van start op zat. 15 sept.

SEP 5

Grote Clubactie van start op zat. 15 sept.

Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Wij doen ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.
Ons doel dit jaar is het vernieuwen van het meubilair in en rondom de kantine!

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met:

Eenmalige machtiging:  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.

Online: Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Superlot: Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van
€ 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Wilt de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. De clubcoördinator moet verkochte Superloten altijd registreren op clubactie.nl. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de kantine vóór 13 oktober 2018. In de kantine staat een inleverdoos op de bar waar je jouw boekje in kwijt kan. Wil je meer verkopen? Dan kun je van ons een nieuw boekje krijgen, stuur een mail naar actie@kvoerterp.nl of spreek iemand van de actiecommissie aan voor een nieuw boekje.

Prijzen winnen als verkoper
Kopers van loten zijn niet de enigen die kans maken op prijzen. Als verkoper kun jij je hier inschrijven voor de verkoopwedstrijd en maak je ook kans op vele prijzen waaronder kans op een Playstation 4 met spel naar keuze. Kijk op kids.clubactie.nl voor meer informatie hierover.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
Actiecommissie KV Oerterp