Aandacht voor KV Oerterp sokken

AUG 28

Aandacht voor KV Oerterp sokken

Beste spelers van KV Oerterp,

Nog even en dan barst het korfbalseizoen weer los!
Afgelopen jaar hebben we gemerkt dat niet iedereen  tijdens de wedstrijden de verplichte korfbalsokken van KV Oerterp draagt.
Dit is echter wel verplicht!

Als club willen we graag uniformiteit uitdragen, ook omdat dit netjes is naar de sponsoren toe.

Evenals dezelfde rokjes, broekjes en shirts, zijn ook de sokken onderdeel van het clubtenue. Gemiddeld doe je 1 of maximaal 2 seizoenen met een paar sokken. Daarna zijn ze aan vervanging toe.

Dus: Heb je versleten sokken? Zitten ze niet meer lekker? Of wil je gewoon een extra paar?
Je kunt ze kopen bij Intersport Evink in Drachten voor € 6,00. Te bestellen in de webshop of gewoon te halen in de winkel.

Voor de coaches: willen jullie er de komende tijd extra aandacht aan schenken? We horen het graag wanneer de sokken niet gedragen worden.

Bij Evink hebben we als vereniging trouwens een hele kledinglijn te koop. Er zijn bijvoorbeeld ook (rug)tassen, trainingskleding, rokjes en broekjes met logo en eventueel naam verkrijgbaar. Dit alles kun je thuis in de webshop bestellen. In de winkel drukken ze vervolgens de logo’s er op. De link naar de webshop is: https://www.clubshop.intersportnoordoost.nl/

Deze staat ook op de website www.kvoerterp.nl.

Wij wensen iedereen weer een sportief seizoen toe!

Bedankt namens de sponsorcommissie,

Grietje Boersma